"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. július 27., péntek

Day 46 - Surprise

Na ma a csajoktól megkaptam a meglepi kis kaját. Vega rakott krumpli, mindenféle jó kis zöldségekkel!!!! Nagyon aranyosak, hogy gondoltak rám!!!!!
IMÁDLAK BENNETEKET!!!!!!!!!!! <3
Köszönöm!!!!

Sajnos még nem volt érkezésem megkóstolni, de ahogy kiderült, jobb is, hogy még nem tettem, mert nincsen teljesen megsütve, Don mondta nekem most vacsinál. :)
Úgyhogy majd holnap.
Ma is jól ment a meló, nem volt sok tennivaló, vagyis pont annyi amennyi általában és, hogy 3-kor végezzünk.

Jajjjj hát ma pay-day volt :) a fizut is megkaptuk. Yuhééééééé... jah és a CCUSA bankszámlaszámot is ahova, majd több mitna fele fizetést lehet utalni egy összegben, ha persze az összes kis részletet megkaptuk.
Du. megint aludtunk egyet Sue-val. Aztán Barbi Drágám jön, hogy menjünk, mert Lou tett félre egy kis vacsit. Mi meg: WHAT?????
Nem most van vacsi, hiszen 6 óra. Nem!
Kiderült, hogy 5-kor volt, mert valami nagy vihart emlegettek, vagyis valami tornádó-félét. De aztán hála istennek mégsem......
Szóval gyorsan bementünk kajáért, a többieknek is pakolásztunk egy kis elemózsiát, aztán mindenki, az egész csipet csapat jött vissza. És köszönet a fentienkek, hogy csak ezutnán kezdett el esni az eső. :) :D
Most még a Staff-room-ban tengetjük az időnket. Mert ami felgyűlt a három nap alatt, annak ugye utánna kell nézni :)
Na egy kis esős, felhős képecskével búcsúzok.


És HOLNAP: meglepi bejegyzés: extra, ínycsikéandozó képekkel!!! :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése