"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. július 14., szombat

Day 32 - Preparation

 még gyorsan munka előtt egy kép!! :)

 Barbi: "Brigi rólad iss!!!!!!"

 visitors day-re, tojássaláta, yummmm!!! :)

 virágok

 Barbikám és a tonhaltorták!! :) <3

és a megérdemelt magyar kaja: GULYÁS!!!! :) <3



Igen megint visszamenőleg írok, mert ahhoz képest, hogy nem szerintem nem dolgozunk túl sokat, eléggé kimerültek vagyunk. Minden nap kell délután aludnunk....de erőől majd később... :)
Szóval 12.e.
A túlóra ismért nem annyira durva, sőt pont azt beszéltük a csajokkal, hogy nem is annyira fárasztó, habár lehet, hogy már hozzá vagyunk szokva. Mindig egy kicsit több, és már nem is tűnik fel, hogy több, vagy kevesebb. Nem is szoktunk nagyon szüneteket tartani.
Viszont egyszerre kell most fizikai és szellemi munkát is végeznünk, számolni, pakolni díszíteni, stb.
Lehet hogy ez egy kicsit fárasztó.
A Mai kép termése itt található. A tojássalit Kate Drága csinálta, és díszítette, persze a főnök segítségével. :)
A hangulat by the way nem volt annyira nyugodt, mint szokott és nem is tudtam a köznyezetet kordában tartani, mert azért nehéz, minden nap azon dolgozni, hogy mindenki jól érezze magát. Nehéz. Ma kivételesen az volt. Lou-ban megvolt a feszültség a Visitors Day miatt, ez ránk is ránk jött. Plusz még egy csomó áru is jött. Új dolgok, aggódás, hogy befejezzük-e..... stb. Ez azért rányomja a bélyeget az egész napra, de hál istennek nap végére azért sikerül mindg egy kicsit nyugodtabb hngulatot varázsolnom, persze a csajok segítségével. :)
Ez na is így történt, és remélem mindegyik nap így fog véget érni. Happy End-el. :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése