"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. július 7., szombat

Day 26 - "DownHill"

Most olyan mindenkinek "lent" napja volt van.........
Nevettünk is, meg viccelődtünk... próbáltunk túllendülni rajta, de mindenkinek a szemében benne van egy kis feszültség meg egy kis félelem a Visitors Day miatt, ami szt jelenti, hogy majd 1200 embernek kell ételt felszolgálnunk..... érdekes lesz, és félelmetes. Lou már felkészített minket, hogy túlóra lehet, és rengeteg tennivaló lesz, nagyon sokmindent kell csinálni majd. És a szokásos, "de ne féljetek" szöveg..... Hát nem is, ha már ezt mondja akkor biztos bennübk van az ideg..... :)
Ma olyan jó nap volt, mindennel időben készen lettünk, és meg is lettek a dolgok. Azt vettem észre, hogy jobban tudok koncentrálni a rádióra, hogy milyen számok mennek benne :)
Adok is egyet ami mindig felpörget legyek egy kicsit rossz vagy jobb kedvű :)

http://www.youtube.com/watch?v=KzgHaLMMeZY

Eszméletlenül jó.
Volt több szám is, de a többire sajnos nem emlékszem. Valószínű a délutáni alvásom kiverte a fejelmből. De nem aggódom, mert holnap ugyanez az adó fog menni a rádiónkon, és azt hiszem ugyanezek a számok..... :D
Ahogy ezek szoktak lenni. :)
Mindenkinek kéne egy nagy nagy ölelés, azt hiszem, mindenki kapni is fog tőlem egyet reggeli üdvözlésként. :) Annyira sok energiát ad agy ilyen gesztus csak az a baj, hogy az emberek elzárkóznak előle, de nagyon. Nem baj majd én megváltom a vlágot.
Erről jut eszembe. Minden nap reggeli közben szokott lenni egy ilyen kis "helyi újság", amiben le vanak írva a gyerekek versenyei, meg hogy milyen eredményeket értek el, mi lesz a reggeli, ebéd, vacsora, a napi időjárás előrejelzés, és az én kedvencem az idezetes kis rész.
Ma például Steve Jobs híres mondata volt a lapra írva, és a mi a furcsa, hogy a világmegváltásról gondplkodtam. Persze nem szó szerint, hanem úgy hogy ha valamit el akarsz érni mondjuk a semmiből és az a többiek kiáltása is, hogy lehetetlen akkor egy kicsit őrültnek kell lenned hozzá, hogy belevágj, és hogy egyáltalán elkezd.
Az idézet így szólt: “The People Who Are Crazy Enough to Think They Can Change the World, Are the Ones Who Do.”
Elgondolkodtató..... :)

Jajjj és majd jönnek a képek és a videók a baseball meccsről meg a tüzijátékról!!!!!
Azt már csak szerintem holnap lesz csak időm feltenni. :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése