"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 19., kedd

Day 9 - Rest... :)

Jók vagyunk!!!
Csak sajnos ha valami nem kerek akkor máris rosszul érzem magam, de ugye nem lehet minden 10-ból 11 :) :D
Ma sokat dilgoztunk, de mindemellett nagyon gyorsak is voltunk, annyira, hogy le tudtunk ülni egy keveset és pihenzünk, és rengeteget beszélgettünk is. Mostmár azt veszem észre, hogy egy kicsit jobban, folyékonyabban tudok beszélni, de azért persze még figyelnem kell egy két dologra.
Köszönöm a sok bíztató leveletket, amiket írtatok. Higgyétek el, nagyon sok energiát tudok ezekből a mondatokból és szavaitokból gyűjteni. Mindig amikor munka közben ér valami rossz, akkor ezeket a mondatokat kezdem el újra és újra lejátszani az agyamba.
Ma azért mindannyian egy kicsit félve, és idegesen mentünk dolozni. De aztán mikor elkezdtünk csapatként dolgozni és összefogni nagyon gyorsan készen lettünk és pihenhettünk. Minden a helyén volt, fel volt töltve, fel volt aprítva. Próbálok úgy étkezni ahogy a legegészségesebb, ma is csak sali volt egy kis tonhallal, hogy legyen bennem valami kis fehérje.
Már nagyon vágyom egy kis zabpelyhes muffinra, amit otthon szoktam sütni. Ma eszembe is jutott, hogy milyen jól bírom, édesség nélkül, mert amióta eljöttem otthonról nem ettem semmilyen édességet, vagyis sütikét........ hiányzik is :)
De ezért nem mondon szép úszógumim lett megint, pedig otthon már sikerült lefaragni eléggé szépen, és most meg visszajött.
Jajjj vettem szemüveget is! Szerelem első látásra, és még jól is állt rajtam, úgyhogy mondtam, hogy ezt nem hagyom ott, jön a kosárba. :)
Ma beszéltük a day off-okat, de még mindig semmi sem biztos. Csak szombatig kell várni és akkor meglátjuk. Még mindig rémisztgetnek, hogy mennyire durva lesz. És utána meg jött az, hogy don't be scared.... na kössz.......
Abból a szempontból is nagyon jófejek, hogy előre szólnak, hogyha bunkó módon fognak viselkedni, vagy üvöltözni fognak az nem azért lesz mert haragszanak ránk, hanem mert pörögni kell a 100 fokos melegbe és olyankor hamarabb kesz feszült az ember.
Meg ha valami olyat mondanak, akkor azt ne vegyük a szívünkre, mert csak viccelnek. Úgyhogy nem vagyunk lelkileg terrorizálva, ellenkezőleg. :)
Csütörtökön lesz az első nagy utazgatás, vagyis mi úgy hívjuk szocializálódás, amikor elmegyünk vásárolni... ÉÉSSSS JC Penny!!!!!!!!!!!! Meg minden jó kis ruhabolt. Majd ott egy kicsit moderálnom kell magam, de azt hiszem pénz hiányában ez menni fog. :)

Anyu! A konyhai melóval megint toppon vagyok, szóval ha majd hazamegyek lehet megint az a helyzet lesz, hogy korán fel fogok kelni és meg fogom kérdezni, hogy mit kell összevagdosni reggelire és ebédre.... ha emlékszel még három éve ugyanez volt. :)
Bennem volt a megszokás :) :D :D

Lassan megint vacsi...... ahol én csak ülök és nézem a sok kaját és egy kis gyümölcsöt búrok a pultról és tolom a pofikámba!!!! :)
Este nem tudom mi lesz, befűztem a Csajokat egy Zac Efron-os: The Lucky One nézésre, de nem tudom mi sül ki belőle. Aztán lehet, hogy fikázzuk az embereket, de azt én nem tudom olyan jól, mint az én Bátyókám!! :D :D
Minden rendben van most, ne tessék aggódni!!!! :) Ha van egy kis lelki gondom akkor ide fogom írni, mert jobb utána. Úgy érzem. :)

Remélem a képek is tetszettek, majd jön még sok, ahogy lesz időm csinálom őket és amikor itt lesznek a gyerkőcök akkor úgyis több program lesz.
Ma Sanyi az egyik melós társam csinált rólunk munka közben, közényes egyenruhában!! :) Majd az is felkerül idővel. :)

Sok Puszi és ölelés!!!!

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése