"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 22., péntek

Day 11 and Day12 - 1st Day Off and the Day after that....

Na a tegnapi bejegyzés elmaradt, mindjárt elmondom, hogy miért. :)
Először is az utolsó nap amikor dolgoztunk a szabadnap előtt, kint ettünka  szabadban. Pizza volt meg egy salátabár. De akkor sokkal jobban kellett rohangálni, hogy kicseréljük az fogyóban lévő dolgokat a salátabárból. Na szóval futkároztunk, mint a kergemarha. Aztán vége lett, hál' Istennek. Mondta Lou, hogy mindent hagyjunk ott majd a fiúk elmossák. Rendben.
Nem úgy volt ahogy elterveztük, vagy ahogy Lou eltervezte. Minden csupa mocsok, a salátabár kocsi a nagy hűtőkamrában....... ááááááááááááááááááááááá
egy délelőttbe került, míg Sue-ék kitakarítottak és elmosták az edényeket, mi Kate-tel csináltuk a salátabárt, alig győztük. Szegény Barbi egy kis Réka általi segítséggel a gyümölcsbárt....... nagyon durva volt.
Pont ma beszéltük a csajokkal, hogy ma nagyon nagyon sokat futottunk. Nekem soha nem fáj a lábam, ha rohanásról van szó, de ma... ma le kellett ülnöm és megköszöntem Istenkének, hogy van egy kis ebédidőm ahol ülhetek.
Viszont cakkumpakk, nagyon jó a meló, csak mivel kajával foglalkozunk, nagyon nagy felelősség van rajtunk, meg amikor ki kell dobni egy kis kaját, eszembe jut hogy a gyerekek éheznek Afrikában, mi meg dobálózunk. És még Lou egy kajacsatát is tervez a Dining Hall-ban.... :) mondjuk azt bevállalnám. :) :D
Ma nagyon el is fáradtunk, ÉS!!! Holnap jönnek a gyerekek, szóval a reggeli még nyugis, úgy ahogy, de az ebéd....... ÚRisten bele sem merek gondolni. De Lou mondta, hogy nyugi ne pánikoljunk, mert akkor csak nagyobb kárt okozunk, mint hasznot....
Szóval ma azért ha lehet korán le kell feküdnünk, és holnap ugyanúgy kezdünk, csak duplaolyan tempóba kell nyomni és sokkal keményebben. De szerintem egy hét és abba is belejövünk.
Van már itt egy két kisporonty, ebédnél láttam is egyet, olyan szép kis indián kislny volt. :) És a kis gyerekek sokkal szebben esznek mint a nagyobb táborozók. A nagyobbak, értsétek ezalatt a velünk egykorúakat és egy kicsit idősebbeket is. Össze vissza potyogtatják a kaját, ha leesik valami csak megnézi és otthagyja. Végülis ezért vagyunk ott mi....... nem?
Szóval ma végre női kezek érintették a konyhát és szebb lett, mint újkorában. Még kis cookies sütiket is sütöttünk mielőtt lejárt a műszakunk. Kate megkérdezte, hogy mennyit 300-at, erre Lou igen 1300-at! Na akkor nekikezdtünk Kate, Sue meg Én és egy olyan negyed óra, fél óra alatt meg is lettünk vele. Egy utolsó rush. :)

Na és akkor a tegnapi day off-ról egy kicsit.
Reggel, reggeli után elmentünk egy kis BBQ-party-ra egy parkba, kb. ilyen nemzeti park szerűség volt, de valami gyönyörű hely!!!!! Ott voltunk délutá 3-ig aztán vissza a táborba, egy gyors lapakolás, és indulás a plázába!!!! SHOPPING!!! ESKÜSZÖM, hogy csak a legfontosabbanat vettük meg, nem szórtuk el a pénzt, nincs is miből még, mert nem kaptunk még fizetést.
Aztán haza és végül éjfélkor, vagy hajnali 1-kor ágyba is kerültünk.
Egy kis képet is rakok fel, mert szavakkal nem lehet leírni a táj szépségét, a képek magukért beszélnek!!!
Szóval tasség holnap szurkolni, hogy nyugodtak és kiegyensúlyozottak legyünk egészen nap végéig!!!!
Egy nagy kihivás vagyis teszt lesz holnap, amin nem akarok/akarunk és nem is fogok/fogunk megbukni!!!!

Sok Puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése