"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 16., szombat

Day 6 - We are a Family!

Ma igazan otthonosan ereztem magam. Fonokomtol is kierdemeltem egy olelest, szoval mostmar kezdunk egy kicsit kozelebb kerulni egymashoz, mindenki. Egy nagy csalad lettunk!!! <3
Tegnap este meg csak itt punnyadtunk a staff room-ban, aztan fogtuk magunkat es visszamantunk furdeni. Jahhhh es felavattam az uj torolkozomet :) szeep rozsaszin es nagyon jo puhaaaaaa!!
Reggel 7:15-kor kezdtunk, es mar semmi utasitast nem kaptunk, csak azt, hogy akkor keszuljunk reggelire, gyorsan, ami akkor 8 korul van, aztan mi is kajalunk egy kicsit, es mikor visszaallunk akkor ebedre vagdosni a zoldsegeket es gyumolcsoket, meg vacsira is elokeszulni felig amit a fiuk fejeznek be.
Ma nagyon benne voltunk mar a dolgokba es ez egyre csak jobb es jobb lesz!! Nagyon remelem. :)
Ha valami van akkor mindig megbeszeljuk a csajokka este es talalunk ra megoldast. Gyogyitgatjuk egymas lelket. Egy igazi csapat vagyunk. :)
Ma hamar vegeztunk 1kor mert ugye mar nagyon porgunk es jok vagyunk. Hat, ami igaz az igaz. :)
Szoval ebed utan le is leptunk es azota szabadok vagyunk. Most megyunk meg futni a csajokkal, mert idovel csatlakoztak hozzam, hogy ne lustuljunk el a harom honap alatt. :)
Aztan 6kor vacsi es valami esti program, vagy kosar esetleg egyeb sport tevekenyseg vagy henyeles egy keveset.
Holnap megcsekkolom, hogy meg jott-e a dugaj a laptophoz es akkor nyomatom a kepeket is fel!!!!!!!
So stay tuned!!

Sok pusziiiii es oleles!!!!!

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése