"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 14., csütörtök

Day 4 - Get acquainted

Haat a tegnap este egy kicsit mashogy alakult, mit ahogy elterveztuk. Dorival elkezdtunk biliardozni, hat azt ugye tudni kell hozza, hogy egyikunk sem valami profi benne sot... de azert Dori jobban nyomja, en maradok a tancnal. Na de egy csavo Ryan odajott segiteni, hogy hogyan is kell ezt csinalni, hogy valami jo eredmenye legyen. :) Magyon aranyos volt, minden trukkot megmutatott. Igy mar a vegere bele is jottunk. Aztan a faradsag kozbezolt es elkezdtunk rohogni a sok hulyesegunkon. :) Az a lenyeg, hogy nagyon jo volt. :)
Aztan meg itt baromkodtunk, a Staff Room-ban. Ez kolon nekunk van kialakitva, hogy it tudjunk beszelgetni meg netezni, itt vannak az asztali gepek is. Innen szoktam irni, ha ekezetek nelkuli bejegyzest olvastok. Jahhh es mondanom sem kell, hogy minden Apple, megha rgebbi kiadas is, de Alma :) meghozza beleharapott. :)
Na de visszaterve, Dorival es Ryan-nel jatszottunk, aztan mikor rajottunk Dori rejtett tehetsegere a sport korul (mi igazabol nem is annyira rejtett, ha valaki tesi tanar lesz... :D :D :D). Szoval atmentunk egy masik terembe table tenniszezni. Nagyon jol nyomtak!!! En csak pompom-lanyos multamhoz hiven szurkoltam!!!!! :)
Majd annak is vege lett es mikor mindenki vegzett a muszakjaval elmentunk meg egy kicsit sportolni. Van a birtok masik oldalan kialakitva egy sport "centrum". oplabda palya homokos tereppel, nagy fedett kosarpalya, tennis palya. Na mi mar sotetedeskor elmentunk a csajokkal es Balazs segitonkkel kosarazni. Aztan kesobb Ryan ujra csatlakozott hozzank. Majd mikor mar folyt a viz a fenekunk is, visszamentunk a Staff room-ba meg csinaltunk Dorival egy nevtablat, hogy biztosan mindenki tudja majd a nevunket :)
Majd ketsegbeesve raneztem az orara es dobbentem fedeztem fel, hogy este 10:15 van. Gyorsan megfurodtunk osszekeszulodtunk a lefekveshez aztan be is vagtuk a szunyat.
A mai nap 7:30-kor volt jelenesunk a fonoknel :)
Most mar egy kicsit hosszabb muszakot nyomtunk, vagyis ugymond rendeset, amilyen lesz, vegre... :) Szepen fokozatosan szoktattak a tempohoz. Jobb is volt, mint csak ott alldogalni es egymast bamulni. :)
Egy kicsit meg fura, mert meg nem olyan kenyelmes itt. Csaj a csajok miatt nem erzem magam teljesen elveszettnek. Sokat gondolok meg haza, de azt sem mondanam, hogy honvagyam van. Csak olyan fura. Sokat gondolok anyuekra, pot-anyuekra :) (Andi, Erika), kedves Batyora es az en edes Draga noverkemre, es mindazokra, akik irnak es gondolnak ram is.
Most megint lassan vacsi lesz, amibol en valoszanu, sot biztos, hogy nem eszem, mert a hasam nem birja az itteni kosztot, es ahogy ismerem, hogy milyen valogatos nem is fogja megszokni. Viszont elvileg holnaptol lesz mar gyumolcs, mert azt ma vagtuk fel :) es zabpehely is lesz laktozmentes tejjel!!! JAJJJJJ DE JOOOOOO!!!! Mar a konyhan is kezdunk belejonni a meloba, es kezdjuk azt is megszokni, hogy mi hol van. Ez megnyugtato! :) Nekem legalabbis. :)
Na ennyi volt a mese mara!!!!
Sok Puszi <3

Bri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése