"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 25., hétfő

Day 14, 15 - Working machines :)

Na gép elé kerültem... Tegnap nem volt kedven, mert nem volt kedvem se és időm se.... :)
És amúgy sem történt semmi, csak dolgoztunk, mit a güzü. És ami nagyon jó, hogy kezdjük felvenni a ritmust a nagyobb tömeg etetésével. :)
Meg azért nagyon lefáraszt a munka főleg, hogy asztal takarítást is be kell iktatni minden étkezés után, főleg, hogy a reggelinél a gyerkőcök három turnusba jönnek...... kimerítő. De minket kemény fából faragtak, mert európaiak, vagyis magyarok vagyunk, és bírjuk a kemény munkát.
Már nagyon durván nyomjuk, nagyon jól összeszoktunk, és a hiányos salátabár feltöltését háromnegyed óra alatt sikerült összepakolnunk, meg feltöltenünk. :)
Penge.
Ma az ebéd szánalmas volt - Szendvics...... ilyen óriási bagetteket vágtunk fel töltöttünk meg és daraboltunk fel, aztán csonmagolva előkészítettük az asztalokra. És meg is ették, de szendvics ebédre...... :/ még mindig ki vagyok akadva tőle. Na mindegy én ettem egy kis szőlőt tejjel, az fini volt :) és amúgy is szőlő szezon van. Sajnos még nem találtam epret és cseresznye vagy meggy sincs. Csak befőtt..... :( :/
Ma reggel az időjárás "fantasztikus" volt, szakadt az eső......... Szó szerint rohantunk a munkába, pedig nem voltunk késésben. :)
Aztán végig rohangáltuk a napot ahogy szoktuk. Annyit emelgetek ilyen dobozokat, amikbe a zöldségek vannak, hogy szép kis muszklim lett :)
Nem is kell fekve nyomásokat csinálnom edzés képpen. :)
Szóval Lou szerint emberi gépek vagyunk, mert megállás nélkül dolgozunk. De az nem baj, lagalább minden pöpec és készen van időre, vagyis amikorra kell.
Jajjj ami nagyonnnnn izgi, az az, hogy lesz egy kirándulás a New York City Ballet-be!!!!!!!!! És lehet hogy pont el tudok menni, mert munka után lesz, este 7-től :) :D :D :D Csak még az a kérdéses, hogy Én vagyis az én fajta staff-om. Majd meglátjuk, de akkor rengeteg kép lesz és valóra válik egy álmom is :)
Csütörtökön Day off-om van :)
YAAYYY!! És megyünk Albany-ba, már megbeszéltük, hogy hogy meg miként megyünk, busszal, kikkel!!! Egy kicsit szocializálódni :)
Jajj és majd jön a július 4-is! Nagy buli lesz!!! Nagyon nagy és elvileg baseball meccsre is megyünk!!! :)
Úgyhogy a lot of things are coming up szóval stay tuned!!!!!! :)
ÉÉÉSSS Tegnap PAY DAY volt, az első heti megvan :) :D :D :D Juhhéééééééé

Most nem volt semmi extra, sokat dolgozunk, tartjuk egymásba a lelket, megbeszélünk dolgokat. Nagyon jól összeszoktunk. :)
Nagyon szeretem őket, nem is tudom hogy lennék meg nélkülük. Tényleg, mint egy itteni család. :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése