"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 23., szombat

Day 13 - Let's do IT!!!!

Megjöttek a gyerekek!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagyon nagy csendben mentünk be reggel dolgozni, és mindenki már odafigyelve kezdett neki a dolgoknak. 100%-osan - Reggeli: gyorsan kiraktunk minden, gyümülcsöket, műzliket, tejeket, joghurtokat..... Okéééé akkor irány a salátabár, a mi felelősségünk. Hát Kate-tel eléggé nagy dilemmában voltunk, hogy hány doboz zöldséget daraboljunk fel, és mennyi kell vajon , hogy ne fogyjunk ki véglegesen, vagyis mennyi back-up-ra van szükségünk.
Össze-vissza számolgattunk, meg rendezgettünk, majd iszonyat kis gyomor térfogattal és kerülettel elkezdtük fél 1-kor kihordani a cuccokat a két salátabárba.
Én nagyon féltem, nem is tudom mitől, csak az járt a fejembe, hogy nem hibázhatok, ez azért egy kicsit erőt adott!!!!
Aztán azt is beszélgettük még a csajokkal Kate-tel, meg Sue-val, hogy ennek a napnak úgyis el kell jönnie, szóval, egyszer túl kell esni rajta, és miért ne sülne el jól, ha ilyen jól dolgozunk.
Szóval eljött a pillanat, amikot a gyerekek elkezdtek gyülekezni a Dining Hall előtt és mind a három ajtó egyszerre kinyílt pontosan 1 órakor. És zuhhhhhh..... olyan gyorsan fogott le a szemem előtt az életem, mint amilyen gyorsan a gyerekek zúdultak be azon a három nagy ajtón. :)
S végül csak három, vagy kettő dolgot kellett kicserélni a salátabárba, és mindenből maradt is. Ebéd után, pedig gyorsan feltöltöttük és aztán még egy kis nyalákságot csinltunk a lurkóknak és aztán mondta, Lou, hogy: I want you to get out of here... :) and we did! :)

Breaking News: Blog írása közben jött be a tábor vezető fia. hogy checking for bugs. Hirtelen nem értettük, hogy milyen bogarak, és pl. azt hittem, hogy szet jacsikat kell a fejünkre rakni. De nem, kiderült, hogy három kisgyerek tetűsen jött el otthonról, és már a mosodába is ment a ruhájuk. ott vették észre, hogy valami nincsen rendben. Mindenkit megnyugtatok, nem vagyok tetűs, és körülöttem senki sem. Azt a három gyereket pedig karanténba rakták és a cuccaik is vizsgálat alatt vannak. :)
Minden rendben. Pont azt nézam, hogy minden nap történik valami, szóval én sem meg ti sem fogtok unatkozni. :)
A nagy felhők elmentek, úgyhogy vacsi után egy kis napozás is be lesz iktatva. Pont ki akartam próbálni, amit a Drága Bátyókám ajánlott, hogy sörrel lelocsolom magam, mert attól jobban barnulok, de most ugrott be, hogy ez egy gyerektábor és nem lehet sört behozni, szóval maradok a naptejnél és megvárom, hogy lebarnuljak. :) :D

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése