"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. június 30., szombat

Day 20 - The End

Ezennel befejeződik a június és holnap megkezdjük a Július hónapot. Remélem a kövi hónap kegyelmes lesz hozzánk, és nem hoz ennyire meleget, vagy legalább is sok szelet hozzon akkor. :)
Ma sem történt sok minden, egy kicsit mindenki idegesebb a konyhában, legalábbis én azt vettem észre...... lehet főleg én...... :)
De ha koncentrálok, akkor annyira nem akadok ki dolgokon, csak ugye ez a munka olyan, hogy maximális figyelmet kíván addig onnantól, hogy bemész addig amíg ki nem jössz. Szóval, fárasztó....
Gyönyörű idő van, most gyorsan még vacsi előtt kifekszek egyet napozni a csajokkal.
Uhhhhh tegnap még futottunk Sue-val, nagyon jól esett és aztán míg ő egy ráadás kört futott, addig én elmentem a nagy focipályára táncolni, szó szerint a holdvényben. Egyszerűen gyönyörű volt, még az árnyékom is látszott!!! :)
És végre fantasztikus érzés volt megint egy kicsit eltávolodni a gondolataimtól és egy kicsit átadni magam a mozgásnak. Ha minden nap lenne rá időm és energiám annyira örülnék neki. :)
Megpróbálom ma is, hátha nem leszek annyira fáradt.
Lassan 4th of July, elvileg nagy baseball meccsre megyünk!!! Én már nagyon várom, mert ez lesz az első ilyen amin kint leszek, majd megmondják kinek kell szurkolni és hátha labdát is haza tudok vinni. Meg tök jó lenne olyat látni, mint a filmekben, hogy a kivetítőn megkérik valakinek a kezét... :D :D :D :D
Na úgyhogy már készülünk rá nagyon. A New York City Ballet meglátogatása kérdéses, de remélem el fogunk tudni menni.
Ma kaptuk meg az új szabadnapokat, ami elvileg marad nyár végéig. Én kedden leszek szabad, ami azt jelenti, hogy holnap után után szerintem gépközelben leszek. Szóval aki olvassa és szeretne velem Skype-ozni az ekkor legyen majd gépközelben amikor tud!!
Anyu dobjatok aznap egy e-mailt, hogy mikor ltudok veletek beszélni, mert most it itt voltam és nem voltatok fent!!!
Drága Bettikém nagyon gratulálok az államvizsgádhoz és mindenhez. Remélem tetszik az ajándék is amit tőlünk kaptál!!!!!

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Day 19 - Nothing...

Semmi nem volt..... tényleg. Csak a szokásos rohanás, vagosás, munka, napozás........ :)

Bri <3


pictures vol. 4 - Albany
























2012. június 29., péntek

Day 18 - Albany

Második Day off volt ma és a csapat egy részével elmentünk a mellettünk lévő városba albany-ba!!!!
Isteni jó volt. Jól leizzadtunk és sikerült nagyjából mindent megnézni a "kis" városkában, buszoztunk is. Szerintem az amcsik példáját akartuk átvenni amikor bevezettek nálunk is az első ajtós dolgot. A különbség az az, hogy nálunk kutakodni kell a bérlet után, míg itt 1dollár 50 cent bemegy egy kis masinába és akkor utazhatsz ahova akarsz. Persze ezt minden felszállásnál meg kell csinálnod. Végülis megéri mert itt a távolságok elég nagyon, a legkevesebb amit utaztunk az 20-25 perc volt. Szóval kb olyan mint otthon, sőt még olcsóbb.
Rengeteget sétáltunk, fotóztunk, beszélgettünk. Most éreztem igazán, hogy összeért a csapat, mert ha van valami akkor is meg tudjuk beszélni, persze lányok és fiúk között mindig is volt, van és lesz egy kis félreértés, de kezelni kell egy olyan úton ahogy mind a két félnek jó lesz.
Rengeteget nevettünk megint, csak aztán mondtam is hogy nehogy aztán sírás legyen a vége.
Aztán vacsira haza is értünk!! Imádom a szabadnaokat, mert napközben tökre nem voltam éhes és nem is ebédeltem, most ettem egy kicsit vacsira, de úgy hiányzik az édesség. Holnap korán kezdünk, mert volt egy két problémó a konyhában. Remélem azért minden más rendben volt... :/
Képek csak holnap lesznek, mert most megyek megfürdök és alszom, hogy holnap egy kicsit fittebb legyek mint a többi napokon!!! :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

2012. június 27., szerda

Day 17 - Cut

http://www.youtube.com/watch?v=diaHnF-zfEg

Na ma csak ketten voltunk Kate-tel, meg Lou meg Tomi a fiúk közül..... Hát ahhoz képest, hogy nem volt olyan nehéz nap, rengeteget rohangáltunk, meg készülődtünk, mert ugye a mai nap az olyan, hogy pizza van meg két salátabár és ennyi, de akkor kedves gyerekek csak ebből esznek vagy 350-en. És igen, mindent mmegettek..... MINDENT!!!!
Üresre ették a hűtőt, pedig még holnapra is vágtunk fel egy csomó dolgot, és abból sem maradt semmi. Vagyis inkább alig. Egy kicsit azért volt ma stessz, de így is tudtuk kezelni a helyzetet: éspedig NEVETÉSSEL!!! :)
Nagyon szeretek velük dolgozni, nagyon jó csapatot alakítunk, és ami még nagyon jó bennünk, hogy segítjük egymást mind munkába, mind pedig problémában, mégha nem is beszéljük kis a dolgokat, hanem csak egy öleléssel, vagy egy mosollyal. :) ilyennel.... :)
Ezt a számost azért posztoltam kis mert egész nap ez járt a fejembe, nem tudom miért, valószínű mert jó kis szám!! :)

Szóval a gyerkőcök rengeteget ettek, és szó szerint rohangálni kellett, hogy feltöltögessük a salátabáros dobozokat. Még tejesen új konzerveket meg csomagolt kajákat is ki kellett nyiti a nagy sietségben.... ÚRISTEN.......... azt hittem soha nem lesz vége.....
De aztán egyszer csak megszüntek a salátabár körül lenni, de mire vége is lett nem tudtam enni, anyira össze volt szorulva a gyomrom :)
Holnap szabadnap!!! :)
Megyünk az egyik közeli városba Albany-ba, most beszéljük meg a kijutást. Aztán ugye a csajok fele ma volt szabadnapon, szóval majd ha visszajönnek akkor őket is megkérdezzük, hogy hogyan jutottak ki pontosan és mit érdemes megnézni. Ők voltak a felfedezők. és persze a legfontosabb, hogy hol van ATM...... meg ugye a körúthoz egy kis money is fog kelleni :)
5 óra múlt. Az idő most már kezd alakulni, de reggel még a munkába elkélt a hosszunaci, és délután sem volt annyir rámragadva. :) végülis a konyhába, ahol mi dolgozunk ott azért húvösebb van, mint a sütőknél. :) Meg nem is volt annyira időm nézni, meg érezni, hogy mikor van melegem és mikor nem :)
Na lassan vacsi aztán még szerintem feltöltöm a maradék képeket a múlt heti day off-ról és stay tuned a holnapi képekre!!!!

Jahhhh és a másik ok amiért ezt a zenét is posztoltam..... :) Ma felavattam magam a konyhában, sikerült elvágni a kacsóm, méghozzá a tenyerem, a hüvelykújjam felőli párnácskát, és persze nem kicsit hanem jó mélyen sikerült, water melon vágása közben. Nehogy én is lemaradjak már, úgyis dicsekedtem, hogy én még nem vágtam el magam, csak a többiek körülöttem. Isten nem ver bottal :) :D

Sok puszi és ölelés <3

Bri <3

2012. június 26., kedd

Day 16 - It is not a lazy but a rainy day.... :/

Tegnap még el tudtunk menni egy életmentő Walmart túrára, mert kellett egy két dolgo a létszükséglethez. :) Megvettük, de semmi hülyeséget. A kis csajok akik velünk jöttek, na ők mindet megvettek, pedig a Walmart nem annyira kicsi.... :)
Ma ismét "fanasztikus időre ébredtünk, de hallom, hogy otthon sincs valami nyárias idő. Most nagyon hideg lett, meg néha csak úgy szó szerint leszakad az ég, azt látom az ablakon keresztül, hogy mindenki rohangál, hogy ne ázzon el annyira. Mi szerencsére bent dolgozunk a konyhában, és mire kijövünk vagy kisüt a nap vagy csak eláll az eső. :) :D
Csk el ne kiabáljam.... :D
Ma még mindannyian dolgoztunk, holnap lesz Barbinak és Sue-nak a szabadnapja. Úgyhogy csak Lou-val meg Kate-tel leszek bent, úgyogy majd ránkszakad Kína összes kínja.
Jahhhh igen, Kína....... Tegnap kínai est volt, vagyis a kaja volt kínai, volt szerencsesüti is :)
nagyon nagyon bölcsességek kerültek elő az én sütieimből. Tegnap nyitottam ki egyet meg ma is, és holnapra is maradt még egy. A tegnapi azt írta, hogy nem hezitálok, hogy fontos döntésekben döntsek.
A mai már egy kicsit érdekesebb volt, és sokat járt a fejembe: a legjobb próféta a jövőhöz a múlt.... :-o wow......
a holnapit még nem tudom :) :D :D :D
Szóval ma maaa!!!!!!!! Jajjj de jóóó volt maaa!!! Reggel korán ettem Oreo-t, tudjátok az a csokis keksz!!!!!!!!! Hogy reggeliig még bírjam a három csoport gyerek reggeliztetését. Aztán bepörögtem, hogy csak ilyen mű kaják vannak, úgyhogy Tom-tól a szakácstól kértem rendes zabpelyhet!!!!!!! ÉS KAPTAMMM!!!!!!!!! Olyan elmondhatatlanul boldog voltam!!! :D :D :D
majdnem 4 hete nem ettem zabpelyhet tejjel és most kaptam, és innentől kezdve kérhetek emikor csak akarok!! Juhééééé
egy probléma megoldva. Nem is voltam éhes ebédkor, és még most sem vagyok az. És nagyon finom is volt, olyan... magyaros :)
Nagyon ügyesen dolgoztunk ma is. Minden készen lett, sőt még a holnapi ebédet is sikerült összekészíteni, de majd holnap meglátjuk, hogy maradt-e még mert ugye vacsihoz is kell salátabár...... és ki tudja, nagyon változó, hogy a gyerkőcök mennyire éhesek esténként. :)
Most egy kis pihi. Meg gyorsan meg is fürödtem, mert tegnap sem volt melegvíz, úgyhogy jeges vízzel gyorsan megmosakodtam, annyira nem is lett volna rossz, ha nem lett volna olyan hideg... :)
Most még vacsi, amit én csak megint nézni fogok.
Jahhhhh és végül sikerült megnézni a The Lucky One-t a csajokkal, azt hiszem vasárnap, mert így, hogy minden nap dolgozunk összefolynak a napok........ :) De a film nagyon jó volt, így huszadjára is, és a csajoknak is tetszett.
Jahhhh és ma nem is tudom a rossz idő tette velünk vagy a front, de teljesen össze-vissz voltunk, vagyis rengeteget röhögtünk, ilyen hülyeségeken, hogy nyekereg a kocsinak a kereke, meg Kate drága beszólt egy olyan mikor Tom megkérdezte, hogy mit csinálunk: játszunk a uborkákkal....... na hát mindenkire rábízom a többit. Az öntetet is iskerüt kiöntenem, de nem is miközbe töltöttem, hanem amikor csak arrébb akartam rakni az asztalon...... na mindegy, jó kis nap volt kivéve ezt aronda időjárást..

Sok puszi és ölelés <3

Bri <3

2012. június 25., hétfő

Day 14, 15 - Working machines :)

Na gép elé kerültem... Tegnap nem volt kedven, mert nem volt kedvem se és időm se.... :)
És amúgy sem történt semmi, csak dolgoztunk, mit a güzü. És ami nagyon jó, hogy kezdjük felvenni a ritmust a nagyobb tömeg etetésével. :)
Meg azért nagyon lefáraszt a munka főleg, hogy asztal takarítást is be kell iktatni minden étkezés után, főleg, hogy a reggelinél a gyerkőcök három turnusba jönnek...... kimerítő. De minket kemény fából faragtak, mert európaiak, vagyis magyarok vagyunk, és bírjuk a kemény munkát.
Már nagyon durván nyomjuk, nagyon jól összeszoktunk, és a hiányos salátabár feltöltését háromnegyed óra alatt sikerült összepakolnunk, meg feltöltenünk. :)
Penge.
Ma az ebéd szánalmas volt - Szendvics...... ilyen óriási bagetteket vágtunk fel töltöttünk meg és daraboltunk fel, aztán csonmagolva előkészítettük az asztalokra. És meg is ették, de szendvics ebédre...... :/ még mindig ki vagyok akadva tőle. Na mindegy én ettem egy kis szőlőt tejjel, az fini volt :) és amúgy is szőlő szezon van. Sajnos még nem találtam epret és cseresznye vagy meggy sincs. Csak befőtt..... :( :/
Ma reggel az időjárás "fantasztikus" volt, szakadt az eső......... Szó szerint rohantunk a munkába, pedig nem voltunk késésben. :)
Aztán végig rohangáltuk a napot ahogy szoktuk. Annyit emelgetek ilyen dobozokat, amikbe a zöldségek vannak, hogy szép kis muszklim lett :)
Nem is kell fekve nyomásokat csinálnom edzés képpen. :)
Szóval Lou szerint emberi gépek vagyunk, mert megállás nélkül dolgozunk. De az nem baj, lagalább minden pöpec és készen van időre, vagyis amikorra kell.
Jajjj ami nagyonnnnn izgi, az az, hogy lesz egy kirándulás a New York City Ballet-be!!!!!!!!! És lehet hogy pont el tudok menni, mert munka után lesz, este 7-től :) :D :D :D Csak még az a kérdéses, hogy Én vagyis az én fajta staff-om. Majd meglátjuk, de akkor rengeteg kép lesz és valóra válik egy álmom is :)
Csütörtökön Day off-om van :)
YAAYYY!! És megyünk Albany-ba, már megbeszéltük, hogy hogy meg miként megyünk, busszal, kikkel!!! Egy kicsit szocializálódni :)
Jajj és majd jön a július 4-is! Nagy buli lesz!!! Nagyon nagy és elvileg baseball meccsre is megyünk!!! :)
Úgyhogy a lot of things are coming up szóval stay tuned!!!!!! :)
ÉÉÉSSS Tegnap PAY DAY volt, az első heti megvan :) :D :D :D Juhhéééééééé

Most nem volt semmi extra, sokat dolgozunk, tartjuk egymásba a lelket, megbeszélünk dolgokat. Nagyon jól összeszoktunk. :)
Nagyon szeretem őket, nem is tudom hogy lennék meg nélkülük. Tényleg, mint egy itteni család. :)

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

2012. június 24., vasárnap

2012. június 23., szombat

Day 13 - Let's do IT!!!!

Megjöttek a gyerekek!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagyon nagy csendben mentünk be reggel dolgozni, és mindenki már odafigyelve kezdett neki a dolgoknak. 100%-osan - Reggeli: gyorsan kiraktunk minden, gyümülcsöket, műzliket, tejeket, joghurtokat..... Okéééé akkor irány a salátabár, a mi felelősségünk. Hát Kate-tel eléggé nagy dilemmában voltunk, hogy hány doboz zöldséget daraboljunk fel, és mennyi kell vajon , hogy ne fogyjunk ki véglegesen, vagyis mennyi back-up-ra van szükségünk.
Össze-vissza számolgattunk, meg rendezgettünk, majd iszonyat kis gyomor térfogattal és kerülettel elkezdtük fél 1-kor kihordani a cuccokat a két salátabárba.
Én nagyon féltem, nem is tudom mitől, csak az járt a fejembe, hogy nem hibázhatok, ez azért egy kicsit erőt adott!!!!
Aztán azt is beszélgettük még a csajokkal Kate-tel, meg Sue-val, hogy ennek a napnak úgyis el kell jönnie, szóval, egyszer túl kell esni rajta, és miért ne sülne el jól, ha ilyen jól dolgozunk.
Szóval eljött a pillanat, amikot a gyerekek elkezdtek gyülekezni a Dining Hall előtt és mind a három ajtó egyszerre kinyílt pontosan 1 órakor. És zuhhhhhh..... olyan gyorsan fogott le a szemem előtt az életem, mint amilyen gyorsan a gyerekek zúdultak be azon a három nagy ajtón. :)
S végül csak három, vagy kettő dolgot kellett kicserélni a salátabárba, és mindenből maradt is. Ebéd után, pedig gyorsan feltöltöttük és aztán még egy kis nyalákságot csinltunk a lurkóknak és aztán mondta, Lou, hogy: I want you to get out of here... :) and we did! :)

Breaking News: Blog írása közben jött be a tábor vezető fia. hogy checking for bugs. Hirtelen nem értettük, hogy milyen bogarak, és pl. azt hittem, hogy szet jacsikat kell a fejünkre rakni. De nem, kiderült, hogy három kisgyerek tetűsen jött el otthonról, és már a mosodába is ment a ruhájuk. ott vették észre, hogy valami nincsen rendben. Mindenkit megnyugtatok, nem vagyok tetűs, és körülöttem senki sem. Azt a három gyereket pedig karanténba rakták és a cuccaik is vizsgálat alatt vannak. :)
Minden rendben. Pont azt nézam, hogy minden nap történik valami, szóval én sem meg ti sem fogtok unatkozni. :)
A nagy felhők elmentek, úgyhogy vacsi után egy kis napozás is be lesz iktatva. Pont ki akartam próbálni, amit a Drága Bátyókám ajánlott, hogy sörrel lelocsolom magam, mert attól jobban barnulok, de most ugrott be, hogy ez egy gyerektábor és nem lehet sört behozni, szóval maradok a naptejnél és megvárom, hogy lebarnuljak. :) :D

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

2012. június 22., péntek

Day 11 and Day12 - 1st Day Off and the Day after that....

Na a tegnapi bejegyzés elmaradt, mindjárt elmondom, hogy miért. :)
Először is az utolsó nap amikor dolgoztunk a szabadnap előtt, kint ettünka  szabadban. Pizza volt meg egy salátabár. De akkor sokkal jobban kellett rohangálni, hogy kicseréljük az fogyóban lévő dolgokat a salátabárból. Na szóval futkároztunk, mint a kergemarha. Aztán vége lett, hál' Istennek. Mondta Lou, hogy mindent hagyjunk ott majd a fiúk elmossák. Rendben.
Nem úgy volt ahogy elterveztük, vagy ahogy Lou eltervezte. Minden csupa mocsok, a salátabár kocsi a nagy hűtőkamrában....... ááááááááááááááááááááááá
egy délelőttbe került, míg Sue-ék kitakarítottak és elmosták az edényeket, mi Kate-tel csináltuk a salátabárt, alig győztük. Szegény Barbi egy kis Réka általi segítséggel a gyümölcsbárt....... nagyon durva volt.
Pont ma beszéltük a csajokkal, hogy ma nagyon nagyon sokat futottunk. Nekem soha nem fáj a lábam, ha rohanásról van szó, de ma... ma le kellett ülnöm és megköszöntem Istenkének, hogy van egy kis ebédidőm ahol ülhetek.
Viszont cakkumpakk, nagyon jó a meló, csak mivel kajával foglalkozunk, nagyon nagy felelősség van rajtunk, meg amikor ki kell dobni egy kis kaját, eszembe jut hogy a gyerekek éheznek Afrikában, mi meg dobálózunk. És még Lou egy kajacsatát is tervez a Dining Hall-ban.... :) mondjuk azt bevállalnám. :) :D
Ma nagyon el is fáradtunk, ÉS!!! Holnap jönnek a gyerekek, szóval a reggeli még nyugis, úgy ahogy, de az ebéd....... ÚRisten bele sem merek gondolni. De Lou mondta, hogy nyugi ne pánikoljunk, mert akkor csak nagyobb kárt okozunk, mint hasznot....
Szóval ma azért ha lehet korán le kell feküdnünk, és holnap ugyanúgy kezdünk, csak duplaolyan tempóba kell nyomni és sokkal keményebben. De szerintem egy hét és abba is belejövünk.
Van már itt egy két kisporonty, ebédnél láttam is egyet, olyan szép kis indián kislny volt. :) És a kis gyerekek sokkal szebben esznek mint a nagyobb táborozók. A nagyobbak, értsétek ezalatt a velünk egykorúakat és egy kicsit idősebbeket is. Össze vissza potyogtatják a kaját, ha leesik valami csak megnézi és otthagyja. Végülis ezért vagyunk ott mi....... nem?
Szóval ma végre női kezek érintették a konyhát és szebb lett, mint újkorában. Még kis cookies sütiket is sütöttünk mielőtt lejárt a műszakunk. Kate megkérdezte, hogy mennyit 300-at, erre Lou igen 1300-at! Na akkor nekikezdtünk Kate, Sue meg Én és egy olyan negyed óra, fél óra alatt meg is lettünk vele. Egy utolsó rush. :)

Na és akkor a tegnapi day off-ról egy kicsit.
Reggel, reggeli után elmentünk egy kis BBQ-party-ra egy parkba, kb. ilyen nemzeti park szerűség volt, de valami gyönyörű hely!!!!! Ott voltunk délutá 3-ig aztán vissza a táborba, egy gyors lapakolás, és indulás a plázába!!!! SHOPPING!!! ESKÜSZÖM, hogy csak a legfontosabbanat vettük meg, nem szórtuk el a pénzt, nincs is miből még, mert nem kaptunk még fizetést.
Aztán haza és végül éjfélkor, vagy hajnali 1-kor ágyba is kerültünk.
Egy kis képet is rakok fel, mert szavakkal nem lehet leírni a táj szépségét, a képek magukért beszélnek!!!
Szóval tasség holnap szurkolni, hogy nyugodtak és kiegyensúlyozottak legyünk egészen nap végéig!!!!
Egy nagy kihivás vagyis teszt lesz holnap, amin nem akarok/akarunk és nem is fogok/fogunk megbukni!!!!

Sok Puszi és ölelés:

Bri <3

2012. június 20., szerda

Day 10 - Military day

A reggel nem úgy kezdődőtt ahogy elterveztük, és borzalmasan fejeződött be. Még mindig van egy kis ideg a gyomromba.
Még tagnap megkérdeztük, hogy ma reggel mikorra kell jönni, mondták, hogy 9kor van a reggeli. Mondtuk is a csajokkal, hogy dejóóóóóó akkor tudunk egy kicsit aludni. Így is volt, még este beszélgettünk a szervezőkkel a táborvezető fiával, tök aranyosak voltak, csak elfelejtettek, szólni, hogy azért lesz 9kor a reggeli, mert mindenki megy Albany-ba social security nummer-t csinálni. Ez ugye ahhoz kell, hogy megkapd a fizetésed. Nekünk is kellett menni, akik igye a konyhán folgoznak.
Na teljesen felöltözve éppen csinálom a hajam és már csak a pizsifölsőm kellene átcserélnem, amikor látom, hogy az egyik szervező rohan a házunk felé és elkezd ordibálni, hogy mindenki azonnal jöjjön csak kapjon fel egy cipőt és jöjjön mert megyünk a busszal Albany-ba elintézni ezt az egészet. Útlevél és viza kell. Nagyszerűűűűűű......
Én azt hittem Dóriért jön mert Ő szokott neki segíteni a mosodánál. Na hát mindenki gyorsan összekapta magát, elmentünk a staff room-ba a papírokért, megkaptuk a formanyomtatványt kitöltve, amit oda kell majd adni az irodába és fel a buszra.
Nyolcra kellett volna menni dolgozni.... hát nem jött össze, kb akkor értünk Albany-ba. Ott leszálltunka  sulibuszról (mert ilyennek fuvaroznak minket), és mentünk a Social Security irodába. Ott sorbaállítottak, átvizsgáltak, becsekkoltunk, mint a reptéren, és fel a 4-re. Várni......
Végül meglettünk és mehettünk is haza..... csak egy baj van, vagyis jobban mondva egy dolog piszkálta az orrom egész reggel egészen mostanáig. Ha tegnap találkoztunk mindenkivel, miért nem említették meg, hogy: "hééééé holnap papírmunka lesz, hogy kapjatok majd fizetést, ekkor és ekkor indulunk így készüljetek." Akkor talán felkeltünk volna ugyanúgy és indulás előtt elkészítettük, volna a reggelit, mert az már nem nagy cucc, és akkor onnan mentünk volna. Mindegy.....
Kb. 10-re értünk vissza, és rohantunk is dolgozni, nem volt semmi extra, nem volt senki angry or something, csak az zavart, hogy nem szoltak. Persze nekünk is eszünkbe juthatott volna, de nem jutott.......
Megettük a maradékot és rohanás volt dolgozni. 10:15kor kezdtünk azt hiszem, gyorsan megcsináltunk a slátabárt, meg a többit aztán Lou mondta, hogy meglepetés, nem kell több dolgot csinálni, mert csak salátabárra lesz szükségünk abból is csak egyre, mert kint lesz a kaja szabadtéren. JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Surprise!!!!!
:) ez azért jó volt. De hál' istennek így is végeztünk, sőt még előbb befejeztük.
Aztán ebéd, megnit egy kics rohangálás. Ma már rettentő meleg volt a konyhában, ingerültebbek is voltunk............. én hülye meg hosszúnadrágot vettem fel....nem baj arra gondoltam legalább ég a zsír..... szakadt rólam a víz. És ami még pozitív a mai napban, hogy tökre nem vagyok éhes!!!!!!!!!! Csak iszom, tejet meg vizet, meg max egy-két almát még benyomok. Ennyi.
Itt azért nehezebben lehet elviselni a meleget, mert fullasztó, párás. Néha légszomjunk is van, alig kapunk levegőt és akkor is víz, víz, víz.
Nagyon hiányoztok, mindenki. Azon gondolkodtam, bárcsak itt lennétek egy utcával arrébb és át tudnék ugrani amikor kedvem támad. Nem öleltem meg senkit amióta otthonról eljöttem, nem ettem sütit sem mióta otthonról eljöttem, és sajnos a virtuális ölelést nem tudom dekódolni, mint a rendes ölelést, és az itteni poros-vizes sütik sem elégítik ki az édesség iránti vágyaimat. Viszont hónap vége van lassan, és "nehéz napok", pocifájás.......
Remélem ez is hamar elmúlik.
Jahhhhh holnap szabadnap lesz, egész nap utazni fogunk meg plázázni, szóval lesz kép dögivel!!!!!! So Stay Tuned!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Sok puszi és ölelés:

Bri <3

2012. június 19., kedd

Day 9 - Rest... :)

Jók vagyunk!!!
Csak sajnos ha valami nem kerek akkor máris rosszul érzem magam, de ugye nem lehet minden 10-ból 11 :) :D
Ma sokat dilgoztunk, de mindemellett nagyon gyorsak is voltunk, annyira, hogy le tudtunk ülni egy keveset és pihenzünk, és rengeteget beszélgettünk is. Mostmár azt veszem észre, hogy egy kicsit jobban, folyékonyabban tudok beszélni, de azért persze még figyelnem kell egy két dologra.
Köszönöm a sok bíztató leveletket, amiket írtatok. Higgyétek el, nagyon sok energiát tudok ezekből a mondatokból és szavaitokból gyűjteni. Mindig amikor munka közben ér valami rossz, akkor ezeket a mondatokat kezdem el újra és újra lejátszani az agyamba.
Ma azért mindannyian egy kicsit félve, és idegesen mentünk dolozni. De aztán mikor elkezdtünk csapatként dolgozni és összefogni nagyon gyorsan készen lettünk és pihenhettünk. Minden a helyén volt, fel volt töltve, fel volt aprítva. Próbálok úgy étkezni ahogy a legegészségesebb, ma is csak sali volt egy kis tonhallal, hogy legyen bennem valami kis fehérje.
Már nagyon vágyom egy kis zabpelyhes muffinra, amit otthon szoktam sütni. Ma eszembe is jutott, hogy milyen jól bírom, édesség nélkül, mert amióta eljöttem otthonról nem ettem semmilyen édességet, vagyis sütikét........ hiányzik is :)
De ezért nem mondon szép úszógumim lett megint, pedig otthon már sikerült lefaragni eléggé szépen, és most meg visszajött.
Jajjj vettem szemüveget is! Szerelem első látásra, és még jól is állt rajtam, úgyhogy mondtam, hogy ezt nem hagyom ott, jön a kosárba. :)
Ma beszéltük a day off-okat, de még mindig semmi sem biztos. Csak szombatig kell várni és akkor meglátjuk. Még mindig rémisztgetnek, hogy mennyire durva lesz. És utána meg jött az, hogy don't be scared.... na kössz.......
Abból a szempontból is nagyon jófejek, hogy előre szólnak, hogyha bunkó módon fognak viselkedni, vagy üvöltözni fognak az nem azért lesz mert haragszanak ránk, hanem mert pörögni kell a 100 fokos melegbe és olyankor hamarabb kesz feszült az ember.
Meg ha valami olyat mondanak, akkor azt ne vegyük a szívünkre, mert csak viccelnek. Úgyhogy nem vagyunk lelkileg terrorizálva, ellenkezőleg. :)
Csütörtökön lesz az első nagy utazgatás, vagyis mi úgy hívjuk szocializálódás, amikor elmegyünk vásárolni... ÉÉSSSS JC Penny!!!!!!!!!!!! Meg minden jó kis ruhabolt. Majd ott egy kicsit moderálnom kell magam, de azt hiszem pénz hiányában ez menni fog. :)

Anyu! A konyhai melóval megint toppon vagyok, szóval ha majd hazamegyek lehet megint az a helyzet lesz, hogy korán fel fogok kelni és meg fogom kérdezni, hogy mit kell összevagdosni reggelire és ebédre.... ha emlékszel még három éve ugyanez volt. :)
Bennem volt a megszokás :) :D :D

Lassan megint vacsi...... ahol én csak ülök és nézem a sok kaját és egy kis gyümölcsöt búrok a pultról és tolom a pofikámba!!!! :)
Este nem tudom mi lesz, befűztem a Csajokat egy Zac Efron-os: The Lucky One nézésre, de nem tudom mi sül ki belőle. Aztán lehet, hogy fikázzuk az embereket, de azt én nem tudom olyan jól, mint az én Bátyókám!! :D :D
Minden rendben van most, ne tessék aggódni!!!! :) Ha van egy kis lelki gondom akkor ide fogom írni, mert jobb utána. Úgy érzem. :)

Remélem a képek is tetszettek, majd jön még sok, ahogy lesz időm csinálom őket és amikor itt lesznek a gyerkőcök akkor úgyis több program lesz.
Ma Sanyi az egyik melós társam csinált rólunk munka közben, közényes egyenruhában!! :) Majd az is felkerül idővel. :)

Sok Puszi és ölelés!!!!

Bri <3

Pictures vol. 2

One way :) még mindig New York

Broadway :)

Ezt muszaj volt!!!!!!! <3

Colin Farrell :)

New York :)

Reggeli..... de nem az enyém :)

Megjött értünk a busz!!!!!!!

Várunk

:)

Úton a táborba

A buszról

Megérkeztünk! :)

Üdvözéles nekem!! <3

tűz esetén. :)

a kis lakájunk

ismerkedés a táborral

azt hittük mi leszünk benne, de nem...

Farm House

gyönyürű!

falmászási lehetőség

itt szoktam kosarazni a többiekkel, meg nyújtani :)

első csoportkép!!!!

kettes szám alatti házacskánk

:) itt leszek 3 hónapig

...

Welcome to the U.S.A


folyt. köv.