"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. augusztus 19., vasárnap

Day 69 - All Done

Vége!!!
Nem hivatalosan, de félig hivatalosan.
Nekem teljesen hivatalosan, mert csak öten vagyunk a táborban, mármint support staff. :)
Egy-két kép a mai napról és majd a végén leírom, hogy mi volt, nagyjából, ami eszembe jut. :)

Ohh igen!!!!! A Niagar Vízesés embereinek készülnek a szendvicsek!!! :D :D
Hamburger zsemle eper lekvárral :)



A maradék 6 barátom!!!! :D :D

:D :D

Nincs sok időnk... :( De azért még van egy kevés!!

utolsó edényeket mossuk, vagyis Kate és Réka! :)

Barbiiiiii!!!!!! The carrier!!! :D

Dear Sue! Dryer! :D

Évkönyv dedikálás, gőerővel. Mindenkiét, mindenkiért!!


Igen! Converse All Stars Drága cipőm. Jól szolgáltál 3 hónapon keresztül. Nagyon sokat segítettél, hogy a vizef földön egyszer se essek el!! Köszönöm neked!! <3

Balázs.... Role Model???????? WTF?? :)

Kate <3

Us and our yearbooks

Fantastic Four!!!!! <3






Üres konyha, üres Dining Hall. Tiszta konyha, tiszta Dining Hall!!!! Végesztünk. 2012 End. Hivatalosan is vége. Megcsináltuk!!!!!! Mindenkinek köszönöm a sok élményt egy igazi csapat voltunk és egy igazi családdá váltunk!!!
I Love you ALL!!!!! <3 See you next Year!!!!!! <3

Utolsó kancsó!! Az én kancsóm. :)


A fiúk tényleg az utolsó simításokat végzik a konyhán.

Ennyi volt. Vége.
Kb. fél 3 kor végeztünk. Jackson-t még átmostuk, elpakoltunk pár edényt és utána már csak támasztottuk a pultokat. Mindenki.
És vártunk hogy elbúcsúzzunk, mert A többiek, vagyis a csapat nagy része most elment a Niagara Falls-hoz. Valamennyien visszajönnek, a többiek pedig mennek, haza vagy New York-ba közvetlen.
Persze amikor mindenki a konyhéban volt és elkezdtük a búcsúzkodást, gondolhatjátok.... nem bírtam ki sírás nélkül. És amikor megkaptam az első ölelést Sasha-tól hát akkor tényleg elkezdtek potyogni a könnyeim. Amikor Kate-hez értem, nem bírtam és kiengedtem. Nagyon fognak hiányozni. Mégegy ilyen csapat soha de soha nem lesz amilyen a miénk volt!!!!
Aztán A nagy nagy főnök is jött megnézni, hogy tényleg minden rendben van-e, minden tiszta, vagy van-e valahol még valami..... de nem volt szerencsére. Végülis egy hétig takarítottuk a konyhát szóval az biztos, hogy saroktól sarokig tiszta.
Majd elégedetten leoltogattuk a villanyokat, és mentünk elköszönni a kis főnökünktől Lou-tól. Gyorsan bedobálta a dolgait a kocsiba :) szó szerint!!! Aztán jött a búcsú. Nagy nagy ölelés és köszönet az egész nyárért, ami tényleg fantasztikus volt, és mindenkinek része van benne, Neki is. Ő vaolt apánk helyett apánk.
Köszönjük LOU!!!!!!!!!!!! :)
A legjobb csapat, de sajnos nem mindenki jön vissza, sőt, csa páran......De én remélem, hogy így együtt azért még össze fogunk gyűlni. Addig is Keep in touch és hallgatni a kitchen staff mix-et!!!!! E-mail-ben mindeki meg fogja kapni a számok címeit és előadóit!!!!!
Keep in touch and keep safe during travelling!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése