"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. augusztus 8., szerda

Day 57 - Happy Birthday LOU!!!!!!!!!!! :)

Minden tökéletesen alakult!!! Jobban mint ahogy terveztük!!!!!!!!!!!
Fantasztikus nap volt!!! Tényleg!!!!! :)
Remélem kedves főnökünk is nagyon boldog volt azon a napon, mert hiszen az Ő napja volt! :)
Reggel egy csoportosulással kezdtük. Mindenki aki reggel dolgozik: csajok, Balázs és Tomi találzotunk és előkészítettünk egy kis bemelegető ajándékot. Sue rajzolt előtte lévő nap amin a össze zászló rajta volt, ahonnan a Staff-unk származik: magyar, szlovák, amcsi és cseh. Nagyon jó lett!!!!!
Gyorsan aláírtuk és mentünk. Kivételesen nema hátsó ajtón mentünk be, hanem a DIning Hall felől. Tominak szóltunk gyorsan, hogy engedjen be. Nagyon halkan még Don-nal aláirattuk a rajzot. Ő is aláiratta a képeslapját. Szerencsére áru jött, mivel hétfő volt, és Lou hátul volt, igazgatta őket, hogy mit hova rakjanak. Mi meg bevonultunk és elkezdtünk énekelni. :) :D :D
nagyon emglepődött!!! Tényleg, fülig ért a szája!!! :)
Szegény csávó aki hozta be a cuccokat, nem tudta, hirtelen mit csináljon: álljon meg és ő is csatlakozzon az énekkarhoz, vagy menjen tovább és folytassa a munkáját...... :)
Rá volt írva a fejére. :)
Aztán beledúgtam a fülébe, hogy este is lesz valami úgy készüljön.
Na aztán gyorsan megcsináltuk a dolgokat. Lezavartuk az aznapi melót. A tábor is felköszöntötte, persze még nem teljesen, csak szóban. Aztán A feleségével is beszéltünk, hogy mire készülünk, hogy azért úgy alakítsák a dogaikat, hogy ne legyen félreértés.
Aztán mikor végeztünk, gyorsan beszéltünk a fiúkkal, hogy kb. mikor lesz szünetük, mert akkor visszajövünk megcsinálni neki a tortát.
Sikerült is!
Elszundítottam, majd kb. egy óra múlva arra keltem, hogy nagyon melegem van. Felkeltem és Barbi mutatta, hogy megjött a kép is ami még Visitors Day-en készült az egész csapatról. Azt adtuk neki ajándékba bekeretezve. :)
Úgyhogy nagy volt az öröm. Már csak össze kellett gyűjtenem a csajokat, hogy azonnal menjünk sütni, mert aztán megláttam, hogy Lou is jön szüntelni a kis lakosztályába.
Na akkor GOOOOO!!!!
Beszabadultunk a konyhába, és elkezdtük csinálni a palacsinta tortát. Hááátttt gyerekek hogy milyen jól sikerült!!!!!!!!!!!!!!!! Atya világ!!! És ami fantasztikus, hogy most egyszer örültem, hogy palacsinta szagom van, miközben sütöttem.

Mi így osonunk a konyhába!! :)

SAJJTTT!!! :)

Ready, Steady, GOOOO Girls!!



Édesítő porrá alakítása! :) :D

Is anybody there????? Paranoia!!! :)






Szóval így készültünk a tortára!!!!!
Gyönyürű szép lett!!!!!
Nagyon büszkék voltunk magunkra!
Ahogy befejeztük, elraktuk a hűtőbe és eltakarítottuk a bizonyítékokat. Pont időben. 4 percre rá kezdték is a műszakot, és ahogy kiléptünk az ajtón Lou jelent meg.... uhhhhh.... ezt megúsztuk!!
Este még egyeztettünk a fiúkkal, hogy műszak után adjuk oda neki az ajándékokat.
A felesége még úgy 6 tányér tejszínhabot a nyakába nyomott, a fiúk segítettek neki. Gyorsan álairattuk a képeslapot is mindenkivel. És szerencsére éppen készen lettünk azzal is és ment a szokásos dohányos szünetére. Na akkor elkezdtünk rohanni, ahogy eltűnt a susnyásba. Dining Hall, torta, ajándék az asztalon, mindenki összegyűjtve. KIRÁLY!!!
Vártuk, hogy jöjjön vissza, megjelent és rohantunk vissza az ebédlőbe.
Megjelent és elkezdtünk énekelni!!!!
Egy kicsit meglepődött, és szerintem el is érzékenyült a maga módján. Nagyon jó volt látni, hogy mindenki boldog, de főleg Ő! :) 
Szóval sikerrel jártunk és szépen lezártuk az aznapot!!
El is fáradtunk, annyit rohangáltunk. :)
Elköszöntünk mindenkitől és elmentünk szépen aludni..... :)

Tudjátok a legszebb érzés önzetlenül adni. :) Fantasztikus amikor az ember arcán látod a meglepettséget és a határtalan boldogságot. Ez nekem is minden alkalommal a legnagyobb ajándék.
Nagyon Boldog Születésnapot LOU!!!!!! <3 We love you!!!!!!! The KITCHEN STAFF!!!!!! <3 :D


Sok puszi és ölelés:

Bri <3



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése