"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. augusztus 11., szombat

Day 60 - Shopping + Day 61 - Really... ????!?!?!?

Szóval akkor a bepótolivalóm!!
Tegnap elmentünk shoppingolni, mert a mi egyetlen főnökünk elvitt minket!!!! Nagyon boldogok voltunk, mert munka után fáradtan beült velünk a kocsiba és elvezetett a Crossgates Mall-ba. Ahol is azonnal a Forever 21-ba mentünk és nekiestünk a ruha választéknak. Szebbnél szebb, jobbnál jobb ruhák!! De uyge mindegyik nem lehet rád jó, csak egy. Remélhetőleg nem a legdrágább.... de azért elviszed a próbafülkébe. :)
Én első próbálásra megtaláltam a tökéleteset a vasárnapi nagy bulira!!!! :D
Azt mondák a csajok, hogy lélegzetelállító, úgyhogy megvettem. És hangsúloznom kell, hogy a legolcsób ruha volt rám jóóó!!!! És akkor cipőőőőő. AZt is első próbálásra sikerült találnom, fekete. Nagyon jó lesz otthonra is ha valahova el kell menni. :)
A ruha is fekete, mert az az én ruhaszínem. Igen anyu csak fekete ruhát vettem végül :) :D :D
De hidd el nagyon szép!! Tényleg. és ha majd az otthoni étrendre visszaállok, akkor mégjobb lesz!! :) <3
Már nincs sok a gyerekek elmeneteléig. Tényleg nincs sok.
Szóval a tegnapi nap a shoppingolásról szólt. Barbi Dráám is talált magának ruhát, szintén fekete és nagyon nagyon csinos!!!
Kate nagyon nem talált, be is pipult, és feladta, így ő csak cipőt vett. Próbáltam neki segíteni, de nem sikerült. Sajnos. :(
Sue Drágámnak már volt, ő csak eljött körülnézni, meg cipőt keresni. Talált is. :)
Úgyhogy igazából mindenki elégedetten jött ki. Kate gondlkodott, hogy van ruhája az hátha jó lesz a partyra is. Pont rajta volt vásárlás közben, és az egyik asszisztens meg is dicsérte, úgyhogy eldöltötte, hogy akkor abba megy majd vasárnap :)

Mai nap:
Szakadó esővel indult. Alig bírtam felkelni... uhhhhh.. nem szeretek arra ébredni, hogy kopog a tetőnkön az eső......
Nem jóóó.....
Na a hangulat is olyan volt.... mindenki nyomott volt. Álmos.......
Csak most állt el az eső nemrég, addig szépen esett, vagyis bocsánat szakadt. Még szerencse, hogy a konyhában dolgozunk, csak sajnos néha nekünki is ki kell menni, mert a fagyasztó meg egy két hűtő csak kívülről megközelíthető.
Ma Lou és Sue is sokszor hozzátapadt a fagyasztó padlójához... :) :D :D de mindig röhögve rémült arccal jöttek vissza és úgy újságolták el. :) :D :D
Édesek!!!
Ma a gyerekek egész nap pakoltak, úgyhogy nagy csendben voltak, furcsa is volt, mintha TripDay lett volna. :)
VItték a nagy táskákat és egész nap bent pakolásztak a házukba. :) Mi meg a konyhán a kajákkal sakkoztunk, hogy mit kell még felhasználni, mi maradt meg, mivel kell spórolni, stb........ de mér csak a holnapi nap és vége. :) Utána már csak magunkra kell goldolni, vagyis kb. 20 emberre. :)
Eszméletlen érzés lesz ebben a nagy táborban ennyi ember fog maradni... még bele sem gondoltam. :)
Vagyis bele, csak nem tudom elképzelni. :)
Akkor a munka már tényleg szórakozás lesz. :)
Aztán 20-tól tényleg jöhet a megérdemelt pihenés. Amíg itt leszek nem fogok semmit sem aprítani, semmit sem pucolni, na jóó főzni azt fogok meg sütni is ha lesz ré alkalmam, de salátabárat nem fogok vágni és a juharszirupokat sem fogom újratölteni. :)
Jajjj ami még ma nagyon szomorú volt: Tonhal. Ma volt az utolsó nap, hogy tonhalat készített Sue, így ezen a nevezetes napon együtt csináltuk. Isteni lett!!!! :)
Furcsa a konyha is. Minden fogy, üresek a polcok, persze nem teljesen, mert azért nekünk is kell enni valamit a jövőhéten, de azért nincs annyira tele mint pl. egy hónapja, vagy 3 hete. :)
Na hát igen minden elérkezik egyszer a végéhez.


Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése