"Here is my secret. It is very simple: One sees clearly only with the heart. Anything essential is invisible to the eyes."
/The Little Prince/

2012. augusztus 2., csütörtök

Day 53 - Fun park

Háát ma faun park van!! A csajoknak, de nem csak nekik, hanem nekünk is.....
Nincsenek itt a gyerekek, de úgy képzeljétek el, hogy reggel egy turnusban jöttek enni és egy perc különbségekkel szálltak fel a buszra és mentek New England-be, a Vidámparkba.
Nem is volt idejük nagy rendetlenséget csinálniuk!!!!!!! :D :D
Úgy volt, vagyis azt mondta Lou, hogy kb. 11-ig fogunk dolgozni, de du. 1-ig maradtunk végül. Nem is baj, mert csak este 8 körül fognak megérkezni a Vidámparkból és igazából mindent megcsináltunk vacsira. :)
Jajjjj és amíg mi Barbival a salibárat csináltuk addig Lou meg Balázs az óriási nagy Giant Cook-ikat kezdték el sütögetni. Majd csinálok róla képeket!!!
Éppen belefér a tenyerembe, a fél fejemet eltakarja!!!!! Nagyon durva!! :)
Na de shhhhhhhhhhhhhhh!!
Erről senkinek egy szót se! Lehet, hogy a gyerekeknek meglepetés! :)
Most az egész délutánunk szabad és azt hiszem, hogy csak este 7-re kell visszamenni. A salátabárat kell csak átnézni, remélem nem evett az az öt ember annyit, hogy valamit is ki kelljen cserélni...
És remélem a gyerkőcök sem fognak sokat enni, habár nem tudom, mert elvileg nacho chips lesz ami nem egy nagyon laktató, vagyis de, de szerintem nem mindenki szeretni..... :)
Jó idő van, rettentő meleg megint, egy kicsit nyomott, mert nagyon párás a levegő. Ma már kétszer zuhanyoztunk, de hiába. :)
Kedves Bátyó, ha olvasod a blogot valamikor, akkor majd írjál nekem!!!! Köszönöm!!! Gondolom turnén vagy, vagy dolgozol!!!!! Csak akkor ha van időd!!!!
Édes Pótanyáim!!! Minden nap gondolok rátok, és persze mindenki másra is!!!!!!!!

Az hiszem most megyek egyet napozni, mert úgyis mindjárt vissza kell menni! :)


Sok puszi és ölelés:

Bri <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése